Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SOMMER

A SOMMER Antriebs- und Funktechnik GmbH

A SOMMER Antriebs- und Funktechnik GmbH kiváló minőségű garázskapu meghajtások, nyílókapu meghajtások, tolókapu meghajtások, redőnymozgatók és napellenzőmozgatók, valamint lakásautomatizáláshoz használható rádiós vezérlések vezető gyártóinak egyike Európában.

A SOMMER nagy hangsúlyt fektet a kiváló minőségre és kitűnő szervizre. Ezért a gyártott termékek értékesítése kizárólag szakkereskedőkön keresztül történik. A DIN ISO 9001 tanúsítás már 1995-ben megtörtént. Az ügyfélorientált SOMMER céges filozófiát vállalati irányelvek formájában fektettük le.

A SOMMER nemzetközi versenyképességét kb. 80%-os exporthányad jellemzi, és részben nehéz külföldi piacokra értékesíti a kiváló német munkát.

 
A SOMMER megkapta az „Kutatás révén innovatív” minőségi pecsétet

Saját teszt- és ellenőrzőközpontjának köszönhetően a SOMMER egyike azon vállalatoknak, amelyek átlagon felüli mértékben fordítanak a kutatásra és a fejlesztésre (KF). Ezért a SOMMER 2016 és 2022-ban megkapta a Német Tudományos Adományozói Egyesület (Stifterverband für die Deutsche Wissenschaft e.V. ) „Kutatás révén innovatív” minőségi pecsétjét. A minőségi pecsétet olyan vállalatok kapják, melyek különösen nagy teljesítményt nyújtanak a kutatás és fejlesztés terén.

Rendezés: